tisdag 4 november 2014

Enchiladas med kycklingröra


Enkelt, snabbt och går dessutom att förbereda.
En kall kycklingröra som bara rullas in i färdiga tortillabröd, beströs med ost och gratineras i ugnen. Servera gärna med någon salsa och sallad till.

Till 4 portioner behövs: 8 tortillabröd (medelstora) / 2 kycklingbröstfiléer / 1 msk curry / 0,5 tsk örtsalt / olivolja att fräsa i
2 dl creme fraiche / 3 msk mangochutney / 1 tsk curry / 2 msk finhackad jalapeno / 0,5 tsk örtsalt
2 dl riven lagrad ost

Skär kycklingen i tärningar, 1,5 x 1,5 cm. Krydda dem runt om med curry. Häll olivolja i en stekpanna och hetta upp, bryn kycklingen runt om till den är genomstekt. Låt kycklingen kallna.
Rör ihop creme fraiche med smaksättningen, smaka eventuellt av med mer curry och salt. Rör till sist ner kycklingen.
Om du ska förbereda och gratinera senare, pausar du här :-)
Sätt ugnen på 225 grader.
Fördela röran på tortillabröden och rulla ihop dem. Lägg dem i en ugnsfast form. Strö osten över och gratinera sedan i 10-15 minuter.
Servera gärna med salsa och en sallad till. Smaklig spis ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar