söndag 3 mars 2013
Paprikasallad
Fantastisk god att ha som tillbehör till gryta, på varma mackor, i pizzasallad. Jaaaa, passar till det mesta!
1,5 kg blandad paprika / 2 rödlökar
Lag: 1,5 dl ättiksprit / 8 dl vatten / 5 dl strösocker / 3 tsk salt / 2 msk senapsfrö
Blanda ingredienserna till lagen och låt den koka upp.
Ta bort kärnor från paprika och skär i skivor. Skala löken och skär i skivor.
Lägg grönsakerna i den kokande lagen och låt koka upp. Koka ca 5-8 minuter till paprikan är "al dente". Lägg upp på burkar och häll den heta lagen över.
Förvaras i kylskåp. Smaklig spis ♥
Etiketter:
tillbehör
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar