torsdag 18 augusti 2016

Bästa burgaren ute


Höganäs och Garage Bar, så väl värt ett besök :-)

Det bästa sättet att deala med en frestelse är att falla för den, lär Oscar Wilde ha sagt. Någonstans där började det för Kim Bröchner och Mats Hernström. Jag älskar deras motto: Good stuff for good people.

Redan utsidan gör en nyfiken, amerikanska bilar, bensinpumpar och hojjar. 


Inredningen svarar upp mot de högt ställda förväntningarna, industriellt grabbig. Borden av tjocka plank ovanpå stativ av gamla rör är helt underbara.

Köket är influerat av amerikanska södern och Mexico. Många olika hamburgare av nymald högrev, chiligryta, buffalo wings och tacos är bara lite av det som finns på menyn.

En kul parantes är att den gedigna menyn är tryckt på tjock wellpapp. 


Både maken och jag beställde Chili Cheese and Fries och blev inte besvikna.  Tvärtom, den godaste "restaurang-burgare" vi ätit.
Två burgare, mediumgrillade mellan briochebröd, picklad grön chili och cheddarost. Ingen sallad, ingen sås, ingen majjo!! 
Får inte glömma de supergoda pommes som serverades till.

Ytterligare en matupplevelse att lägga in på minneskontot :-)

2 kommentarer:

  1. Wooow! ja inget för mig men miljön är ju fantastisk. Hade dom vegetariskt? Kraaam pia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vegetariskt är definitivt inget problem :-)

      Radera