lördag 18 juli 2015

Nubberöra


Förrätt, nattamat eller helt enkelt en lunch - surdegsbröd med nubberöra, det blir inte så mycket bättre än så.
Den här röran är en stående favorit till jul, påsk, midsommar och som sagt närhelst vi blir sugna.

Det här behövs till 4 portioner: 2 kokta potatisar / 1 liten rödlök / 5 hårdkokta ägg / 1 burk matjessill / 1 dl hackad purjolök / 1,5 dl gräddfil / 1,5 dl majonäs / 3 msk kaviar / 1,5 dl finhackad dill / svartpeppar från kvarn.

Tärna potatisen, matjessillen och äggen fint. Finhacka rödlöken. Blanda försiktigt ihop alla ingredienserna och smaka av med peppar från kvarn. Låt stå några timmar i kylskåp för att smaka till sig.
Servera med en skiva surdeg eller hembakat rågknäckebröd.
Smaklig spis ❤️

1 kommentar: