En perfekt barbecuesås, så här när grillsäsongen närmar sig med stormsteg.
1/4 finhackad gul lök / 3-4 finhackade vitlöksklyftor / 1 burk krossade tomater / 2 tsk ättiksprit / 3 msk råsocker / 2 msk honung / 1-2 msk Colemans senapspulver / 1 tsk mexikansk kryddbkandning / 1 msk oregano / 1-2 tsk worcestershiresås / 1 tsk liquid smoke / 1 tsk chilisås / 0,5 tsk chilihonung / 0,5 kalvbuljongtätning / vatten
Fräs löken blank i olivolja, tillsätt resten av ingredienserna. Fyll tomatburken med vatten och tillsätt. Låt såsen koka ca 15-20 minuter.
Vi serverade såsen till grillade majskycklingklubbor och klyftpotatis. Smaklig spis ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar